Împreună lucrători cu Dumnezeu

Hrănirea
5 octombrie 2015
Lumânările lor se sting
5 octombrie 2015

Împreună lucrători cu Dumnezeu

impreuna lucratori cu Dumnezeu.doc
impreuna lucratori cu Dumnezeu.doc
impreuna-lucratori-cu-Dumnezeu.doc
26.0 KiB
91 Downloads
Details

Împreună lucrători cu Dumnezeu

Pentru această scenetă este nevoie de patru tineri şi de 8-10 cutii de carton de diferite mărimi, pe care să fie scrise cu o cariocă foarte groasă diverse greutăţi (20kg, 1,5t, 3kg, etc.)

Sceneta începe cu toate cutiile aruncate pe jos în dezordine. În fundal stă Isus (interpretat de către unul dintre tineri).

Primul tânăr (cel care face totul prin propria lui putere) se apropie de cutii, „face” o rugăciune scurtă, scuipă în palme şi se apucă să clădească un fel de zid, fără să bage de seamă că Isus este acolo. Începe cu greutăţile mai mici, apoi, pe măsură ce acestea devin din ce în ce mai mari, întâmpină dificultăţi şi, până la urmă, cade, cocoşat de greutate, peste „zidul” pe care a încercat să îl construiască, dărâmându-l.

Al doilea tânăr (cel care se aşteaptă ca Dumnezeu să facă totul pentru el) se apropie de cutii şi începe să se roage cu ardoare făcându-I semne lui Isus să vină şi să clădească un zid. Depune eforturi considerabile în rugăciune pentru a face acest lucru, devreme ce Isus pare să nu se clintească din loc. Într-un târziu, văzând că nu se întâmplă nimic, renunţă.

Al treilea tânăr (cel care face toate lucrurile împreună cu Dumnezeu) se apropie de cutii, se roagă şi îl cheamă pe Isus să lucreze împreună cu el. Zidul este clădit cu uşurinţă.

No tags for this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *