PORTRETUL FIULUI
8 aprilie 2015
Pastorul si ateul
8 aprilie 2015

BANI PENTRU UN PUI

BANI PENTRU UN PUI

 

intr-o seara un om a intrat intr-un magazin fast-food si a comandat niste pui dupa care se indrepta spre parc, pentru un picnic romantic cu o doamna, la lumina lunii.

Cand s-a uitat in pachet a avut parte de o surpriza. in loc de pui a descoperit ca era depozitul bancar al restaurantului – noua mii de dolari. Tanarul a adus inapoi pachetul si a cerut sa i se dea in loc de bani puiul pe care il comandase.

Managerul, uimit de onestitatea tanarului, i-a cerut numele si i-a spus ca vrea sa cheme ziaristii si postul local de televiziune pentru a face un reportaj cu privire la el. Avea sa devina un erou local, un exemplu de cinste si moralitate, care sa-i inspire si pe altii.

Omul flamand a dat din umeri.

-Sunt asteptat la intalnire. Vreau sa-mi dati puiul.
Dar acesta a insistat sa ii dea voie sa spuna povestirea la stiri. in momentul acesta tanarul s-a infuriat pe manager si a cerut puiul.

-Nu inteleg, a spus managerul. Sunteti un om cinstit intr-o lume necinstita! Este o ocazie perfecta pentru a arata lumii ca mai exista oameni cinstiti, care sunt dispusi sa ia pozitie pentru dreptate. Va rog, dati-mi numele dumneavoastra si al doamnei cu care aveti intalnire. Este sotia dumneavoastra?

-Asta este problema, spuse tanarul. Sotia mea este acasa. Femeia din masina este prietena mea. Acum, dati-mi puiul, ca sa plec.

 

Articole Crestine – Copyright © 2007-2010. Republicat cu permisiune de la www.articolecrestine.com .

No tags for this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *