Autografele
26 octombrie 2015
Măr pe aţă
26 octombrie 2015

Artă pe întuneric

Artă pe întuneric

+9

Acest joc de desene aduce echipele în competiţie între ele. Jocul poate dura între 10 şi 30 de minute., în funcţie de numărul de desene pe care îl alegeţi.

Veţi avea nevoie de o sală foarte întunecoasă. Fiecare echipă va primi câte un creion, coli de desen şi bilete pe care sunt scrise lucrurile pe care trebuie să le ilustreze.

Acest joc se desfăşoară după regulile jocului obişnuit de desene: Un membru din fiecare echipă primeşte un bilet cu ceea ce trebuie să deseneze, desenează cât mai bine, astfel încât ceilalţi membri din echipa lui să ghicească ce a desenat. Deosebirea în cazul jocului nostru este că desenele se fac pe întuneric.

Echipele nu trebuie să numere mai mult de cinci membri. Chemaţi câte un membru din fiecare echipă să vină în faţă. Arătaţi-le bileţelul şi ce scrie pe el (citiţi sugestiile de la finalul jocului ). După aceea, aceşti copil se vor întoarce la echipele lor, vor lua creionul şi o coală de hârtie. Lumina se stinge timp de 30 sa 45 de secunde (în funcţie de dificultatea desenului ) şi fiecare membru ales din echipă desenează lucrul respectiv. LA expirarea timpului conducătorul jocului spune „Stop!” şi aprinde lumina. (Dacă nu aveţi posibilitatea să stingeţi lumina, puteţi folosi eşarfe, cu care să-i legaţi la ochi pe copiii care desenează.)

Fiecare copil care a desenat va arăta cât mai repede desenul său colegilor de echipă, care vor încerca să afle ce a desenat. Echipa care ghiceşte prima desenul primeşte un punct. Jocul se continuă cu alţi copii.

Iată acum câteva sugestii pentru desene: grădină, ciorapi, ananas, cactus, schi, minge de baschet, mamă, uragan, foarfece, vierme, pumn, cămilă, deget, fum, prăjitură, zebră, semafor, puzzle, autobuz, clovn, zâmbet, plâns, covirg.

No tags for this post.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *