When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana – episodul 11

When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana – episodul 10
6 mai 2015
When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana – episodul 12
6 mai 2015

When Calls the Heart (2014) subtitrat in limba romana – episodul 11

When.Calls.The.Heart.S01E11.Rules.of.Engagement.1080p
„When Calls the Heart” spune povestea captivantă a Elizabeth Thatcher (Erin Cracovia), o profesoară tânără obișnuită cu viața ei înalta în societate, încât este dispusă să meargă să predeze ca profesoară în Coal Valley, un oraș mic al mineritului unde viața este simplă, dar plină de provocări. Lori Loughlin joaca Abigail Stanton, o soție și mamă, al cărei soț, maiestrul al minei, împreună cu o duzină de alte mineri, tocmai au fost ucisi într-o explozie. În Coal Valley Elisabeta se înțelege bine cu toată lumea, cu excepția șeriful Jack Thornton(Daniel Lissing).

Sursa: http://filmecrestineonline.com/seriale-crestine/83-when-calls-the-heart-2014-subtitrat-in-limba-romana-episodul-11.html
© FilmeCrestineOnline.com

No tags for this post.

1 Comment

  1. Barbaraellen spune:

    Ganditi-va cum era spre finalul anoilr `80: ziarele dedicate integral marilor realizari socialiste, cozi la produsele de baza, 2-3 ore de program tv cu tovarasul si tovarasa si nicio speranta de a scapa de ei (nu mai vorbesc de schimbarea regimului, care parea instalat pe vecie) Si in tot acest peisaj orwellian, almanahul Anticipatia si o publicatie SF sau doua. Tin minte ca se mira si tata cum de puteau sa apara.Astept cu interes continuarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *